Cases

PULL POSITION - BLOEMENMEISJES

Prachtige bloemenmeisjes aan de slag in het Renier de Graaf Gasthuis voor Pull Postion tijdens De dag van

Prachtige bloemenmeisjes aan de slag in het Renier de Graaf Gasthuis voor Pull Postion tijdens De dag van de zorg!
Een zeer tevreden opdrachtgever: TOP GEDAAN & ZEER ENTHOUSIASTE DAMES! 

MISSET HORECA

Present Horecava Amsterdam!
We vertegenwoordigden het prachtige merk Misset Horeca op een

Present Horecava Amsterdam!
We vertegenwoordigden het prachtige merk Misset Horeca op een fantastische stand!  
Een zeer succesvolle opdracht voor een ontzettend mooie opdrachtgever.

PERRIER

Tijdens de Tipsy Tea Party in The Duchess werden alle gasten ontvangen met een grote glimlach en een

Tijdens de Tipsy Tea Party in The Duchess werden alle gasten ontvangen met een grote glimlach en een heerlijk glas Perrier Jouet Grand Brut.
Een zeer geslaagde opdracht!

KIA

Stralende hostesses aan de slag voor onze mooie opdrachtgever KIA.

Stralende hostesses aan de slag voor onze mooie opdrachtgever KIA.

IBIZA ICE

Niemand zonder Ibiza Ice de deur uit! Een zeer succesvolle promotie in de Hanos.
Ibiza Ice; de

Niemand zonder Ibiza Ice de deur uit! Een zeer succesvolle promotie in de Hanos.
Ibiza Ice; de verfijnde blend van sparkling wine en exotische fruitsmaken.

LE BARRAGE

Bubbles & Business Friday Afternoon Drink
Op vrijdagmiddag de werkweek afsluiten in de

Bubbles & Business Friday Afternoon Drink
Op vrijdagmiddag de werkweek afsluiten in de sfeervolle bar van Le Barrage aan de Dam in Alblasserdam.
Onze mooie dames zorgden ervoor dat het de gasten aan niets ontbrak.
Een groot succes!
 

LINDA MAGAZINE

"Onze" beauty Fleur voor een portrettengalerij in LINDA magazine.
'Hoe nu verder?? ’ als vervolg op

"Onze" beauty Fleur voor een portrettengalerij in LINDA magazine.
'Hoe nu verder?? ’ als vervolg op de 'me too' discussie.

Intervieuw by Karin Kuijpers 
LINDA. 165 mei 2018 lindanieuws.nl

LINDA MAGAZINE

" Onze" prachtige Karlijn voor een portrettengalerij in LINDA magazine.
'Hoe nu verder?? ’ als

" Onze" prachtige Karlijn voor een portrettengalerij in LINDA magazine.
'Hoe nu verder?? ’ als vervolg op de 'me too' discussie.
Trotser dan trots!

Intervieuw by Karin Kuijpers 
LINDA. 165 mei 2018 lindanieuws.nl

 

HEINEKEN AFTER WORK

Twee jaar geleden is Heineken in Amsterdam begonnen met de Heineken After Work borrel. Het concept is

Twee jaar geleden is Heineken in Amsterdam begonnen met de Heineken After Work borrel. Het concept is overgevlogen vanuit Barcelona waarbij de werkende 30ers op vrijdagmiddag met zijn allen de stad intrekken om op hippe locaties een borrel te drinken. Wij werden benaderd om de hostesses te leveren die de evenementen onder de aandacht brengen bij de doelgroep en tijdens de evenementen de gasten ontvangen en vooral volledig te registreren. Het streven was om een grote community te creëren die zoveel mogelijk de borrels kwamen bezoeken en blijven bezoeken.

Hierbij speelt het warme welkom en het secuur registreren van de gegevens een grote rol. Daarnaast moet iedere hostess aansluiten bij de look and feel van Heineken en het evenement. Fris, eigentijds met een warme gezellige uitstraling.

In samenwerking met het activatiebureau Typhoon Hospitality hebben wij een team van hostesses opgezet die bij alle evenementen vooraf de promotie verzorgen bij centrale NS stations en grote verzamelgebouwen waar de doelgroep zich bevindt. Vervolgens verzorgen zij het ontvangst en de registratie bij iedere Heineken After Work borrel. In samenwerking met het activatiebureau Typhoon Hospitality hebben wij een team van hostesses opgezet die bij alle evenementen vooraf de promotie verzorgen bij centrale NS stations en grote verzamelgebouwen waar de doelgroep zich bevindt. Vervolgens verzorgen zij het ontvangst en de registratie bij iedere Heineken After Work borrel.

Inmiddels zijn de Heineken After Work borrels een groot succes. In twee jaar tijd zijn de borrels naast Amsterdam uitgebreid naar andere grote steden zoals Den Haag en Rotterdam. Er vinden zo’n 10 Heineken After Work borrel per maand plaats.

MEAT WEST

In de prachtige Foodhallen te Amsterdam bevindt zich Meat West, een subtiel stylish vlees restaurant

In de prachtige Foodhallen te Amsterdam bevindt zich Meat West, een subtiel stylish vlees restaurant waarbij kwaliteit en hospitality hoog in het vaandel staan. In oktober 2015 werd ons gevraagd actief mee te denken hoe zij de de hospitality beleving naar een hoger niveau te kunnen tillen.

Belangrijk hierbij was dat Meat West vaste gezichten zou krijgen die qua looks bij het restaurant passen en enorm ervaren waren in het leveren van gastvrijheid op hoog niveau. Na een aantal castings was het team van 5 hostesses compleet. Wij organiseerden samen met Meat West een training op locatie. Inmiddels verzorgen onze Meat West hostesses  ieder weekend het ontvangst en registratie van de gasten. Zij nemen de jassen aan en placeren de gasten aan tafel en geven hen de eerste informatie m.b.t. het menu en de faciliteiten van het restaurant en de Foodhallen. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor het aannemen en inboeken van de reserveringen voor Meat West.

PANDORA

Inmiddels hebben wij een aantal mooie samenwerkingen neergezet met het prachtige sieradenmerk Pandora. Bij

Inmiddels hebben wij een aantal mooie samenwerkingen neergezet met het prachtige sieradenmerk Pandora. Bij bijzondere mijlpalen in het jaar waarbij de vrouw & mooie geschenken centraal staan bedenken wij gezamenlijk creatieve concepten. Het doel is om de naamsbekendheid van Pandora te vergoten met een strategie die naadloos aansluit bij de identiteit van Pandora. Zij staan voor het bewonderen van de vrouw, het eren van bijzondere momenten en geloven in de uniekheid van alle vrouwen.

Deze kernwaarden vertalen wij keer op keer in unieke en ludieke merkactivaties waarbij wij met mooie geschenken, bijpassende styling en Qualified People onvergetelijke momenten creëren bij de doelgroep van Pandora. Zo hebben wij afgelopen jaar tijdens Kerst, Valentijnsdag en Moederdag teams ingezet bij alle 34 Pandora stores door het gehele land.

De teams hebben ervoor gezorgd dat er tijdens deze promotie activiteiten extra traffic werd gegenereerd naar de betreffende stores en gaven tegelijkertijd mooie aanbiedingen weg waarmee aankopen werden getriggerd. Tot nu toe heeft dit tot een grote groei in omzet geleid bij door het gehele land.