HORECAPERSONEEL

Serveersters, cocktailshakers, oestermeisjes, obers, baristi en meer

Onze serveersters, cocktailshakers, obers, baristi, oestermeisjes, oestermannen en candygirls beschikken over de juiste horeca-ervaring, communicatievaardigheden en de House of Kent-mentaliteit. Zoals u mag verwachten volgen onze mensen per specialisatie een training waardoor zij de betreffende producten en presentatie tot in de finesse beheersen. En om het plaatje compleet te maken worden de genoemde diensten geleverd met kledingstyling en visagie. Op zoek naar bijzonder horecapersoneel met een hoog entertainmentgehalte? Onze zingende bediening, bestaande uit zingende serveersters en obers, serveren de gasten professioneel en met charme.

HOSTESSES & HOSTS

U wilt een onvergetelijke indruk achterlaten. Alle ogen zijn op u gericht. U moet daarom blind kunnen

U wilt een onvergetelijke indruk achterlaten. Alle ogen zijn op u gericht. U moet daarom blind kunnen vertrouwen op uw partners. Reken op zo’n moment op de gekwalificeerde professionals van House of Kent. Dan weet u wie u aan uw deur heeft staan en kunt u doen waar ú het beste in bent: focussen op uw gasten.

Onze hostessen en hosts zijn enthousiaste, representatieve gastvrouwen en -heren die door ons zijn geselecteerd op professionaliteit, goede communicatieve vaardigheden en uitstraling. Ze zijn erin getraind om organisaties, merken, producten of diensten van onze opdrachtgevers op een aantrekkelijke, gastvrije en spontane wijze te promoten. Zo zetten onze hosts en hostessen zich in op onder andere beurzen, open dagen, dealershows, recepties, congressen en kunnen zij de begeleiding van gasten, garderobeactiviteiten en productdemonstraties op zich nemen.

Waarmee mogen onze hosts en hostesses u mee ontzorgen?

•    Ontvangst
•    Garderobe
•    Registratie
•    Begeleiding en placering

Neem voor meer informatie contact op.

 

host-hostess

PROMOTIE & SALESPERSONEEL

Als bedrijf krijgt u vaak maar één kans om een goede eerste indruk achter te laten. Die moet dan ook

Als bedrijf krijgt u vaak maar één kans om een goede eerste indruk achter te laten. Die moet dan ook perfect zijn. Wanneer u uw nieuwe product, uw nieuwe winkel, uw nieuwe idee wilt presenteren aan de wereld, wilt u getrainde en ervaren medewerkers naast u hebben staan. Professionele promotors en salesexperts, zoals promotiedames en -heren, verkoopdemonstrateurs en merchandisers. U heeft tijd, geld en moeite geïnvesteerd en zoekt een betrouwbare partner om u te helpen die investering terug te verdienen.

Van promoters tot verkoopdemonstrateurs

Wat bieden wij? House of Kent is de schakel tussen uw product en uw doelgroep. Jonge professionals met de juiste uitstraling en vaardigheden. U beslist zelf mee over uitstraling en persoonlijkheid. Wij leveren onze promotors en styling precies op maat, zodat uw product de aandacht krijgt die het verdient. De combinatie van uw input enerzijds, en onze getrainde promoters, en unieke styling anderzijds, maakt het verschil. Met ons en onze promotors aan uw zijde kan niemand nog om uw product of organisatie heen.

Meer dan een promotieteam alleen

Naast het leveren van het juiste verkoop(demonstratie)- of promotieteam, denken wij graag mee in het totaalconcept. Zo is het mogelijk outfits en POS-materiaal door ons te laten ontwerpen en ontwikkelen. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt kunnen wij u een interactief en gestructureerd systeem aanbieden voor het evalueren van de resultaten na promotie- en/of salesactiviteiten.

promotieteam

(DOORPAS-)MODELLEN

House of KENT heeft een bestand vol professionele modellen die worden ingezet voor fotoshoots,

House of KENT heeft een bestand vol professionele modellen die worden ingezet voor fotoshoots, fashionshows, videoshoots en als doorpasmodellen voor fashionmerken en webshops. Naast hun looks hebben zij uiteraard de kenmerkende House of Kent een hands-on-mentaliteit en de juiste skills. Zo zijn de modellen in het bezit van goede communicatieve vaardig en spreken zij vaak meerdere talen.

Modellen voor hospitality-, sales- en promotieactiviteiten

Wilt u tijdens uw event nog meer de aandacht op uw bedrijf of product vestigen? Kies dan voor onze dames en heren met een modellen-look. Zeer representatieve mensen, waaronder fotomodellen en catwalkmodellen, die merken en organisaties vol enthousiasme kunnen vertegenwoordigen. Bijvoorbeeld op het vlak van productdemonstraties, sampling, proeverijen in winkels, flyeren en hostesswerkzaamheden.

model-gezocht

HORECAPERSONEEL

Mooie producten verdienen het om stijlvol geserveerd te worden. Met het exclusieve horecapersoneel van

Mooie producten verdienen het om stijlvol geserveerd te worden. Met het exclusieve horecapersoneel van House of Kent worden uw culinaire verrassingen zoals champagne, wijn, oesters, cocktails, koffie, Hollandse specialiteiten geserveerd door professionele modellen in prachtige outfits.

Serveersters, cocktailshakers, oestermeisjes, obers, baristi en meer

Onze serveersters, cocktailshakers, obers, baristi, oestermeisjes, oestermannen en candygirls beschikken over de juiste horeca-ervaring, communicatievaardigheden en de House of Kent-mentaliteit. Zoals u mag verwachten volgen onze mensen per specialisatie een training waardoor zij de betreffende producten en presentatie tot in de finesse beheersen. En om het plaatje compleet te maken worden de genoemde diensten geleverd met kledingstyling en visagie. Op zoek naar bijzonder horecapersoneel met een hoog entertainmentgehalte? Onze zingende bediening, bestaande uit zingende serveersters en obers, serveren de gasten professioneel en met charme.

exclusief-horecapersoneel

SPECIALS

U zoekt muzikanten, presentatoren, dansers, (foto)modellen of andere specialisten, zoals zingende obers en

U zoekt muzikanten, presentatoren, dansers, (foto)modellen of andere specialisten, zoals zingende obers en serveersters, die een onvergetelijke indruk achterlaten bij uw gasten of klanten? Een unieke vorm van entertainment. Wij hebben alle disciplines in huis voor een dag(deel) vol amusement. Mensen die hun vak tot in de puntjes beheersen.

Zingende bediening, catwalkmodellen, presentators en meer

Van dames en heren aan de deur tot unieke persoonlijkheden op het podium. En of het nu gaat om de begeleiding van de gasten naar hun tafels of het uitserveren van gerechten, onze mensen geven invulling aan activiteiten zoals u dat wenst. Hieronder vindt u een greep uit onze specials en talenten die wij u kunnen bieden:

•    Cocktailshakers en flairtenders
•    Baristi
•    Dansers en entertainers
•    Muzikanten
•    Presentators en presentatrices
•    Catwalkmodellen
•    Fotomodellen
•    Rondemissen
•    With Compliment Girls en Boys

Uiteraard is het mogelijk om een unieke activiteit op maat te laten ontwikkelen door House of Kent. Contacteer ons om de mogelijkheden voor u of uw organisatie met ons te bespreken.

specials

STYLING & VISAGIE

U wilt zich onderscheiden van concurrentie? Wij zijn specialist in het maken van custom-made outfits.

U wilt zich onderscheiden van concurrentie? Wij zijn specialist in het maken van custom-made outfits. Shirts bijvoorbeeld, voorzien van uw bedrijfslogo. Maar ook specifiekere wensen zetten wij om in een schitterende creatie. Alle kleding wordt in ons eigen atelier vervaardigd.

Kledingstylist en visagist voor perfecte styling

Om het plaatje helemaal af te maken, beschikken we over zeer ervaren visagisten en stylisten. Zij kunnen als geen ander onze dames en heren perfect stylen. Zo kan de visagiste of make-up- en haarstylist voor een klassieke make-up aanbrengen, maar ook een opvallende trendy look met bijpassende haardracht verzorgen. De kledingstylist maakt de look vervolgens compleet met de juiste kleding. Met welk thema mogen wij u helpen?

stylist-visagist