HOUSE OF KENT

HET FULL-SERVICE HOSPITALITY BUREAU  
Of u nu opzoek bent naar een salestijger, gastvrijheid ten top, een promotiekanjer, exclusief horecapersoneel, een acteur, een fieldmarketingtalent of een prachtig model, bij ons bent u aan het juiste adres.
Wij zijn HET full-service hospitality bureau en zorgen voor een succesvolle invulling van élk project. Wij leveren kwaliteit, zullen snel schakelen en zijn zeer flexibel.
Met onze 10 jaar lange ervaring kunnen we met trots zeggen dat House of KENT staat als een huis!

WAT MAAKT HOUSE OF KENT ZO SPECIAAL  

Onze ingrediënten: een grote dosis happiness, sparkling & qualified people met de juiste skills, looks en een hands-on mentaliteit.
Een team achter de schermen dat met ongelooflijk veel passie streeft naar perfectie, meedenkt en gaat voor een langdurige relatie met de opdrachtgevers. 
De kers op de taart zijn onze stylisten en visagisten. Zij maken van onze mensen een ware beleving!

DE BESTE KWALIFICATIES  

Of het nu gaat om fieldmarketing, merchandising of ontvangst van gasten, u wilt zeker weten dat uw opdracht vlekkeloos wordt uitgevoerd en verwachtingen worden overtroffen. Om dit te garanderen besteden wij veel tijd aan werving, selectie en opleiding. Al onze mannen en vrouwen behoren tot de beste en mooiste in het veld. Daarnaast worden onze medewerkers getraind in gastvrijheid, houding, normen en waarden, uiterlijke verzorging, presentatie en meer. 

PROMOTEAMS, HORECAPERSONEEL & SALESEXPERTS

House of KENT heeft een groot bestand van representatieve talenten die voor zeer uiteenlopende werkzaamheden kunnen worden ingezet. Dit van promotiemedeweker, baristi, oesterdame, candyheer, gastvrouwen/gastheren, bedienend personeel, demonstrateurs en demonstratrices, modellen, hosts/hostessen, cocktailshakers tot entertainers en meer. Door onze passie voor het vak en onze gemotiveerde, kundige en enthousiaste medewerkers die van aanpakken weten we uw partij naar een nog hoger niveau te tillen. We werken met uitblinkers met een zeer proactieve werkhouding.

STYLING & VISAGIE

Voor iedere opdracht leveren wij naast de juiste mensen een uniek stylingsadvies; wij weten van ieder product of dienst een exclusieve beleving te maken. Dit met een strategie die perfect bij uw merk of evenement aansluit.